maanantai 20. elokuuta 2012

Back in business :)

Siitä on ikuisuus, kun viimeksi päivitin tätä blogia.. Noh, siihen on syynä pieni 10-viikkoinen Leevi-poika, jonka vuoksi liikunta aika lailla jäi maalis-huhtikuun jälkeen.

Synnytyksen jälkeen palasin melko nopeasti erityisesti kävelylenkeille, mutta myös kevyesti hölkkälenkeille kahden ja puolen viikon päästä. Myös bodypumpissa sekä salilla on tullut käytyä ja omaa bodycombat-treeniäkin on tullut tehtyä :) Täytyy sanoa, että kyllä liikunta virkistää ihanasti päivää :)

Vielä on jäljellä +5 kiloa, joka ilmeisesti on jämähtänyt toistaiseksi, mutta tavoitteena on kovasti päästä syksyn aikana entisiin lukemiin :) Eli siinä on haaste nro 1! :)

Mutta sitten välineurheilun pariin, sillä sitähän minä rakastan :D

Intersportissa oli viikonloppuna kampanja, että 20% alennusta kengistä ja vaatteista plussakortilla (myös alennetuista tuotteista), joten olihan se pakko käydä hyödyntämässä :)

Mukaan lähti uudet Asicsen juoksulenkkarit,Röhnischen jumppatoppi ja Davvidin huivi. Eilen oli heti käytävä ajamassa lenkkarit sisään ja hyvältä tuntui jalassa asfalttialustalla :)

Rakastan pinkki-mustaa -treenivaateyhdistelmää, niin mitkäs sen ihanammat kuin musta-pinkit lenkkarit <3 Malliltaan kengät ovat Asics Gel-1170. Kengän pitäisi soveltua sekä pitkille, että lyhyille matkoille ja sen pitäisi sopia sekä normaalille, että ylipronatoivalle juoksijalle, eli ilmeisesti on monipuolinen kenkämalli :)

Lenkin jälkeen oli olo, kuin olisi palannut kotiin, sillä edelliset Adidaksen juoksulenkkarit eivät vaan tuntunu omilta, mutta nämä tuntui! :)



Sitten matkaan tarttunut toppi ja huivi. Huivi tuntui lenkillä todella napakalta ja kevyeltä. Huivia oli myös sähkönsinisenä ja voipi olla, että myös se täytyy jossain vaiheessa hakea hyllyyn :)




Syksyllä on jälleen tarkoitus palata ohjaamaan Bodycombattia, joten kyllähän sitä piti jo hommata uutta taisteluvarustusta tunteja varten :)

Päivän treenivaatetus


Housut tuntui mukavalta päällä ja kerrankin tuli hommattua kevyet ja ilmavat hankat! :) Housut on tilattu Holtz -verkkokaupasta. Olen tehnyt useita tilauksia Holtzin kautta, sillä sieltä tulee nopeasti ja sieltä saa ihania Venumin shortseja :)

Tässä linkki alla olevien Samurai Pro Series -merkkisten shortsien tietoihin klik.



Tämän lisäksi tilasin parit hanskat ja yhdet shortsit CSF-storesta. Alla Venumin aivan mahtavat gel system -hanskat, jotka ovat kevyet ja mukavat päällä. Venumin hanskojen alla on Wacoku -merkkiset taekwondo-hanskat. Ja alimmaisena Caged Steel -merkkiset naisille tarkoitetut MMA-shortsit, jotka valitettavasti vielä on vähän liian tiukat päälle, mutta ehkä sitten tavoitekilot saavutettuani sopivat paremmin :)


 




Ja lopuksi halusin muistella menneitä ja kuvasin loputkin taisteluvarusteeni fiilistellen hyviä muistoja :)














 Ja aivan lopuksi haluan jakaa hyvän biisin aurinkoisen syyspäivän kunniaksi. Kyseessä on Sebastian Ingrosson ja Alesson Calling -kipale, jonka tahdissa juoksu ja pyöräily taittuisi vallan mukavasti :) Feattaamassa biisissä on Ryan Tedder, joka on tunnettu mm. bändistä OneRepublic :) Enjoy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti