lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kesäkuntoon 2013 -haaste

Apua, mihinköhän sitä on lähtenyt mukaan...!! Facebookissa kiertää ryhmä ja haaste, jossa haastetaan ihmisiä tekemään 70 päivää kestävä kesäkuntoon-haaste. Lisätietoa klik.

Itsekin sitten suostuin lähtemään mukaan, ja voi olla, että jo 50 päivän jälkeen kaduttaa! :D Mutta kyllähän se nyt pitää mukaan lähteä! :D

Säännöt menevät siis näin:

"Kesä lähestyy ja speedot/bikinit pitäisi mahtua taas päälle.
Olisiko aika ryhdistäytyä ja laittaa itsesi kesäkuntoon? Ota haaste vastaan ja lähde mukaan Kesäkuntoon 2013 -haasteeseen ja haasta myös kaverisi mukaan.

Tekemällä haasteen liikkeitä, vahvistat ja kiinteytät käsiä, jalkoja ja keskivartaloasi ja yleiskuntosikin kehittyy. Haasteessa tehdään perusliikkeitä jotka voi suorittaa kotioloissa. Haasteen alussa määrät ovat pieniä ja ne kasvavat viikoittain haasteen ja kunnon edetessä. Laita siis kalorien poltto päälle ja osallistu haasteeseen.
Haaste kestää 70 päivää ja facebookissa esitellään jokaisen viikon liikkeet maanantaina.

Haasteen sisältö:
Päivittäin tehtävät liikuntasuoritukset koostuvat seuraavista liikkeistä, jotka tehdään ilman painoja: kyykky, istumaannousu, selkäliike, punnerrus ja burpee eli yleisliike.

Haaste on avoin kaikille ikään ja kuntoon katsomatta! Kaikkiin liikkeisiin on video-opastus jotta aloittelijatkin pystyvät tekemään liikkeet turvallisesti ja tehokkaasti. Esittelemme liikkeistä myös helpotetut vaihtoehdot joiden avulla jokainen pystyy liikkeitä tekemään.

Haasteessa on kolme tasoa:
Basic, Advanced ja Pro. Basic tasolla tehdään liikkeitä kuten ohjeistetaan, Advanced tasolla kerroin liikkeille on 1,5 ja Pro tasolla 2.

REKISTERÖIDY HAASTEESEEN:
http://www.facebook.com/groups/kesakuntoon2013/

Kesäkuntoon 2013-haasteen säännöt:
- Tee joka päivä päivän liikkeet.
- Liikkeitä ei voi tehdä "varastoon", eli vaikka teet esim. maanantaina ylimääräisiä, se ei auta seuraavan päivän tuskaa, vaan sinun on tehtävä tiistaina sen päivän liikkeet.
- Jos jäät jälkeen esim. sairastumisen takia, tee liikkeet pois mahdollisimman pian. Eli jos jää väliin esim. päivät 51, 52 ja 53, teet päivänä 54 liikkeitä iloisen määrän (51+52+53+54) = 210. Jokainen ymmärtänee että ei ihan hirveästi kannata pitää välipäiviä. Voit toki jakaa tuo kahteen osioon, eli "ottaa kiinni" kahdessa päivässä.
- Kun määrät nousevat isommiksi, kannattaa liikeiden suorittaminen jakaa useampaa osioon, vaikka 20 aamulla, 10 iltapäivällä ja 20 illalla. Vaikka välillä tuntuu pahalta, muista oma tavoitteesi ja mottomme "Kesäkuntoon hinnalla millä hyvänsä"!
- Mikäli aloitat haasteen myöhässä, teet kaikki siihen mennessä tehdyt liikkeet pois ekana päivänä kun aloitat haasteen.

Muista, kukaan muu ei valvo tekemistäsi kuin sinä itse, ole siis itsellesi rehellinen! Lykkyä tykö haasteeseen ja tervetuloa mukaan joukkoon hauskaan!"

Kuva lainattu täältä

Säännöt kopioitu täältä: https://www.facebook.com/groups/kesakuntoon2013/?notif_t=group_r2j_approved

Youtubestakin löytyy: Kesäkuntoon2013

 

Jos siis kiinnostaa kyseinen haaste ja haluat itsekin lähteä kokeilemaan haastetta, niin ei muuta kuin Facebookista liittymään kaikille avoimeen ryhmään! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti