perjantai 31. toukokuuta 2013

Alavartalolihasten battery-treeni

Tänään on kyllä taas riittänyt actionia ihan riittämiin! Ja jos ei muuten tekemistä keksi, niin pikkumies kyllä kehittää! :) Erityisesti rappuset on nyt hitti! Joten itsekin on päässyt kiipeemään niitä aikas monta kertaa tämän päivän aikana :D

Mutta niin.. siihen itse treeniin! Hyödynsin treeniin meidän äidin jotain kasvimaahärpäkettä :D

Lämmittelynä n. 5min setti

Polvennostokävelyä
"Iloinen poika" -hyppelyä toiseen suuntaan - kh (kevyt hölkkä takaisin)
Kanta peppuun juoksu - kh
Polvennostojuoksu - kh
Sivuristiaskel kumpaankin suuntaan



Ja L hekotti vieressä, kun mä ilmeisesti näytin niin hölmöltä :D




Treeninä tein kolmen liikkeen battereita yht. kolme kappaletta

1.battery x 3

20 x askelkyykkyä / jalka
20 x jalan loitonnus (vienti sivulle) / jalka
20 x jalan vienti taakse / jalka + joka väliin kyykky (eli yht. 40 / setti)



2. battery x 3

20 x esteen ylittäminen sivuttain
20 x päkijöille nousu
20 x askelkyykkykävelyä ja ylhäällä välissä polvennosto



3. battery x 3

15 x tuplatasahyppy eteenpäin kahden esteen yli
staattinen syväkyykky hitaasti laskien kahteenkymmeneen
20 x jalannosto (ekalla kierroksella lankkuasennosta, kaksi jälkimmäistä konttausasennosta)




Ihan hyvän lämmön sai jo tuolla treenillä aikaan :)


Treenin jälkeen vähän broileria nassuun ja sitten vielä kantamaan isälle tukkeja pariks tunniks. Hyvää selkä-, jalka- ja käsitreeniä!! Erityisesti selkä ja jalat on ihan kunnolla kipeet jo nyt! Hyvää hyötyliikuntaa :)

Hei ja muuten, käykäähän tsekkaamassa mun seuraaman blogin kivaa pipoarvontaa! Itse heti aloin haaveilemaan kuvaston pinkistä ja keltaisesta piposta! Ah. Tästä Elinamaista-blogin pipoarvontaan!


Poistohinnalla

Kävin paikallisen urheiluliikkeen poistomyynnissä. Mukaan lähti yksi toppi ja kaksi huivia. Noihin huiveihin mulla on kyllä nykyään jopa pienimuotoinen pakkomielle :D Mutta toisaalta minkäs sille, voi kun ei vaan yksinkertaisesti pysy mikki päässä ilman huivia ja toiseksi en jaksa millään värjätä juurikasvuani, niin huivi pelastaa! :D

Toppi oli One Way-merkkinen (itse en kyllä ole koskaan törmännyt missään tuohon merkkiin, mutta kerta se on ensimmäinenkin :D) Vähän jännittää, kun topissa on vähän niikuin omasta takaa tuki, joten vähän jännittää, miten pelittää.. mutta kun toppi maksoi hurjat 10e, niin ihan hirveesti tullut laitettua rahaa siihen :)

Huivienkaan hinnat eivät päätä huimanneet, nimittäin 1e oli tuubihuivi ja pantamainen huivi! :) Olis voinut "hamstrata" niitä enemmänkin! :)




 Yksi väsynyt matkustaja <3
...ja pari loukkaantunutta koiraa, kun ei päässyt mukaan!




Shoppailusta innostuneena, kävin sitten vielä ostamassa Ällälle Marimekon t-paidan.. Kyllä maalla pitää raktori-paita olla! <3 Pieni pääsee sitten esittelemään pappalle hienoa traktoripaitaa! :)

t-paita ei kylläkään lähtenyt ale-hinnalla

Tein tänään mahtavan löydön täällä vanhemmillani. Löysin nimittäin vanhan jumppavihkoseni, jossa oli jotain helppoja sarjoja, joten sieltä voi näppärästi napata jotain, jos meinaa kesällä tulla tunteja, joihin ei meinaa keksiä sisältöä :)
Parhautta on nuo nimitykset liikkeille :D

Valitettavasti samalla törmäsin mun vanhoihin päiväkirjoihin! Voi punastuminen! Kestin lukea kaksi lausetta, kunnes alkoi hävettään! :D Apua!

Mutta nyt nautiskelemaan ihanan kesäisestä iltapäivästä, sillä sateen jälkeen paistaa aina aurinko! <3




'
Superpaljon onnea kaikille valmistuville!! Ja ihanaa lomaa teille, joilla se tänään alkoi! :)

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Bodyattack 81

Huhhuijakkaa! Ei oikeesti löydy sanoja kuvaamaan fiilistä, kun pääsin tänään kokeilemaan uutta Bodyattack-ohjelmaa, jota itse lähden opettelemaan n. viikon päästä Helsinkiin Lady Linelle!

Koreografioiltaan ohjelma oli tosi kiva, ja positiivinen yllätys oli, että tästä ne ojentajapunnerrukset oli jätetty pois! (toki niitä nyt sitten tehdään Bodycombat-ohjelmassa :D) Musiikitkin veivät mukanaan. En vaan voinut olla hymyilemättä! Mikä sinänsä on hirmuisen hassua musta, kun BC-tunnilla on tottunut aina irvistelemään ja näyttämään vähän vakavalta :D

Erityisesti viimeinen sykehuippu räjäytti pankin! Kerähyppyjä, ties kuinka monta!

Aivan huippu, siis aivan huippu! Vähänkö mä kuolen sinne koulutukseen, mutta ei se mitään!
Ainut asia, mikä jännittää, on että, miten jaksan ajaa sen viikonlopun jälkeen takaisin kotiin!? Noh, onneksi mies ja Ällä ovat vielä sen seuraavankin yön mummulassa, niin ei haittaa, vaikka kotiinpaluu viivästyisi :)

shortsit Under Armour, toppi Gina Tricot,
alempi toppi Under Armour, huivi Buff
kengät Asics

Kiitos Pinkki ja kiitos Mari huipputunnista! :)


Bodyattack 81 (tracklist)

1. Feel This Moment - Eleventh Hour (Pitbull ft Christina Aguilera)
6. What's Up - Deputy Sauce (ehkä tästä biisistä joku muunnos?)


Tänään oli kyllä muutenkin oikein mukava päivä. Käytiin päivällä mummun (äitini) ja Ällän kanssa puistoilemassa. Ällä tykkäsi, ehkä kuvatkin sen kertovat! :)





By the way. L kasvatti viime yönä hammasrivistöään kahdella. Nyt lukuna on 4! :) Askelia myös on tullut otettua täällä mummulassa ollessa jopa 5-6 putkeen, joten kohta,kohta - kohta se menee ja kovaa!

Ehkä tällä viikolla vielä käydään rattailulenkillä (hölkkäilemässä) tai tehdään pihajumppaa kotona, mutta pääsääntöisesti otetaan iisisti, koska viikonloppuna alkaa supertiukka uuden BC-ohjelman opettelu, josko vielä sunnuntaiksi saisin ees yhden- kaksi uutta biisiä! Sormet ristiin! :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

Päivä täynnä äksönii

Tänään ollaan ulkoiltu urakalla.. Sisällä on tullut käytyä vaan välillä syömässä ja vähän kahvittelemassa. Mulla on mun tän kesän ekat kunnon rusketusraidatkin, kiitos aurinkoisen kesäpäivän :)

Aamu aloitettiin ulkoiluttamalla koirat ja lukemalla ulkona paikallislehteä samalla, kun Ällä leikki ja konttasi pitkin pihaa. (ai että, minkä takia en laittanut jätkälle verkkareita!)

Ällän ekojen päikkärien jälkeen vetelin sellaisen puolentoista tunnin ajan porukoiden ruohoa sileeksi ruohonleikkurilla.. Ja noh, käsistä ainakin pystyin tietämään tehneeni.. nimittäin nahkat irtosi. :/ Noh, mutta pientähän tuo oli, lopputulemana kuitenkin nautin ulkohommista :) Ja ainakin pystyi näkemään kädenjäljen! ;)

Tämän jälkeen lähdettiin äidin ja Ällän kanssa katsomaan läheisen tilan lampaita ja kävelemään pieni lenkki kera koirien. Ällän mielestä oli niin jännää, että lopulta joutui antautumaan päikkäreille, jotka kestivätkin vain hetken.. Kuka nyt haluaisikaan missata päivästään pitkää aikaa? Siinä voi mennä jotain tärkeää ohi, jos nukkuu kaiket päivää...

Äiti vielä päätti, että lähdetään poikkeemaan hänen siskollaan kylässä rattaiden kanssa. Minä kävelin rattaita työntäen ja äiti pyöräili.. Ilmeisesti oon tottunut Jyväskylän vauhdikkaassa cityelämässä liian nopean kävelyvauhdin ja äiti ei pysy perässä :D n.3 km reipasta kävelyä vanhoilla hoodeilla teki todella hyvää mielellisesti!

Perillä Ällä sai kahdesta pikkuserkusta seuraa ja touhua riittikin parin tunnin ajan, minkä jälkeen jouduttiin suuntaamaan takaisin "kotiin" iltapalalle. Ja kun kerran olin pukenut juoksulenkkarit, niin hölkkäsin rattaiden kanssa, kun se meni siinä samalla :D Kierrettiin vielä pidemmän kautta, niin iltalenkiksi muodostui sellainen n. 3,5km lenkki aivan supermahtavassa säässä! Ai että. Suihkun kautta jätkä unille, koirat juoksemaan pellolle ja äiti bloggaamaan. Kyllä nyt kelpaa, kun tietää tehneensä päivän aikana kaikennäköistä :)

Ja nyt nukkumaan, jotta huomenna jaksaa mennä testaamaan Bodyattackin uutta ohjelmaa! JEEEE!


                               












Musafiilistelyä

Eilen kun ajelin pitkin 9-tietä, tuli fiilisteltyä vanhoja spinning-biisejä :)

Tässä muutamia:
Dj Mangoo - Eurodancer

Dj Satomi - Waves

Blümchen - Ich Bin Wieder Hier

Alice Deejay - Better Off Alone

Dj Tiesto - Zombie remix

Alex Kunnari - Lifter

Scooter - Call me Manana

Crazyravers - Wonderland

Hyviä treenejä!! :)

maanantai 27. toukokuuta 2013

Kokovartalojumi, ah

Juuh, kyllähän tuo eilinen pumppi sai paikat ihan kivasti jumiin! Mutta, olin pelännyt pahempaakin! Tänään ajeltiin Ällän kanssa etelämmäksi porukoiden luokse viikoksi. Matka sujui jouhevasti kuunnellen vanhoja jumppalevyjä! Ah, kyllä mulla on ollut niin hyvä jumppamusamaku! ;) :D Nojoo.. jokaisella on tietenkin omat mieltymyksensä, eikä makuasioista voi kiistellä :)

Illemmalla suuntasin Liikuntakeskus Pinkkiin Bodycombatiin, kun Ällä jäi mummun kanssa touhuamaan. Pääsin vihdoin korkkaamaan BC56:n! Ihan kiva ohjelma, vaikkakin ihan vähän sekava! Todella paljon polvipotkuja ja etupotkuja, joten huomenissa on myös taka- ja etureidet kipeähköt! Pakarat alkoi jo tässä illan päälle muistutella olemassaolostaan, sillä askelkyykkyjä "matrixpotku"-biisissä tuli aikas monta!

Niinhän siinä kävi, että Gun's N Rosesin biisi särähti korvaan, mutta eiköhän sitä selvitä ainakin pari kuukautta! :) Mutta sitten tykkäsin kovasti oikeastaan kaikista Powertrack-kappaleista kappaleina :) Liikkeiltään ja koreografioiltaan tykkäsin ehkä eniten 5 ja 8 biiseistä, mutta myös lihaskunto yllätti todella positiivisesti! Ihan superkiva ja erilainen! JES!

Ihan ookoo setti kokonaisuudessaan! :)


Illalla vielä vähän peppujumppaa, kun työnsin tuota junioria traktorin kyydissä pitkin pihaa :D

Tässä vähän kuvia tältä päivältä ja lopussa vielä viikonloppukuvia :)

Hattu Baby Benetton, paita Villervalla, neule Ciraf, housut Me&I







 Ja sitten viikonloppukuvia :)


häikii!!




Aion urheilla, levätä, syödä ja nauttia kesästä! Ihana lomaviikko tulossa!

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Aurinkoa ja mökkeilyä

Lauantaina suunnattiin aamupäivästä Pohjanmaalle maaseudun rauhaan mökkeileen suvun kesken. Sukua oli neljässä sukupolvessa paikalla. Olipa ihan hauska irtiotto arjesta :) Ällälläkin oli hauskaa ja nautti erityisesti liukumäestä :D

Sitten yöksi porukoitten mökille vähän rauhallisempiin tunnelmiin, missä pikkumies pääsi mm. vähän kokeilemaan Plaston mopoa :)







Päivällä ajeltiin vielä Jyväskylään ja aloin valmistautua Bodycombatiin. Koko viikonlopun tuli vedettyä aika huolella ruokaa ja sain aikaan aikamoisen ähkyn :D Joten ihan kiva oli päästä kuntoilemaankin! :)

Kiva ohjelma oli BC55, mutta kyllä nyt innolla ootan mun kittiä ja että pääsen opettelemaan uuden ohjelman, jota aion ottaa jo ensi viikolla mukaan ohjelmaan :)


Kunnon hikoilun jälkeen päätin jäädä vielä Bodypumppiin, kun kerta olin mennyt Marille moisen lupaamaan! :D

Huhhuijaa, mikä treeni! Ja tietenkään painoista ei säästelty!!


Lämmittelyt 10kg/pää
Kyykyt 12,5kg/pää
Rinta 6kg/pää
Selkä 8,5kg/pää
Ojentajat 5kg/pää + 10kg levypaino
Hauis 4,5kg/pää (tässä meinas totaalisesti loppua usko omaan kuntoon!)
Askelkyykyt 5kg/pää
Hartijat punnerrukset päkijöiltä, 2,5kg levypaino/käsi + tankoon 5kg/pää
Vatsat 5kg levypaino :)


Uuh, iiiihana treeni :)



Siellä se pikkuhauis kasvaa ihan pikkuhiljaa :)
Päällystoppi, alempi toppi ja shortsit H&M, kengät Asics

perjantai 24. toukokuuta 2013

Hiki irtosi

Kävin vetäisemässä tänään perjantai-illan Bodycombatin lämpimissä tunnelmissa ja kyllä vain hiki irtosi!!

Huhhuijakkaa, en tajua, miksi juuri TÄÄ ohjelma saa aina mut ihan loppuun.. Ja erityisesti kun vaihtoi 4 ja 5 biisit, niin nekin tekee nyt kovempaa, niin aijettä! Vaikka moni on sanonut tätä ohjelmaa aika tylsäksi, niin itse taas toisaalta tykkään, koska sitten sen energian voi kuluttaa siihen tekemiseen miettimisen sijaan :)

Avot!

Pikkuisen sain jo lisätietoa kollegalta, joka oli tänään jatkiksissa, että hyvä ohjelma on tulevakin! Jes! :) Tosin "Welcome to the Jungle" ahdistaa! mutta nähtäväksi jää, jos se on siitäkin huolimatta vaikka hyvä!

Ps. kaksi viikkoa BODYATTACK-KOULUTUKSEEN!!! <3

Kello on 23:36! Nyt nukkumaan! :) Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua teille kaikille! :) Minä suuntaan Pohojammmaalle muaseudulle :)

tiistai 21. toukokuuta 2013

Attack!

Pääsin tänään testaamaan parin vuoden eli liian pitkän tauon jälkeen Bodyattackia. Tällä hetkellä Jyväskylässä BodyAttackia on ainoastaan Killerin liikuntakeskuksessa, joten sinne siis!

Bodyattack on siis askeltamista (ei vaikeita koreografioita vaan ennemmin helppoa, mutta tehokasta), joka vastaa 10km lenkkiä. Tunnin voi suorittaa kävelemällä, hölkkäämällä tai juosten tai vaikkapa kaikkia käyttäen.

1. biisi oli tismalleen sama kuin Bodycombatin lämppä, joten oli vähän hakemista ajatusmaailman kanssa, mutta nopeasti sitä sai itsensä asennoitumaan BA-maailmaan :) Jo 2.biisissä oli aivan täysillä mukana, kun oli vaan niin huippua! 

Alku meni oikein mukavasti ja jaksoi todella helposti, kunnes... tuli eka sykkeenlasku ja lihaskunto.. Ojentajapunnerruksia, törkeeen monta! Olin jo lopussa aivan hajalla ja ojentajissa edelleen hapottaa ihan kivasti! Mitä ne tuollaiset lihakset on? Enpä oo niitä vähään aikaan käyttänytkään :D

Noh, sitten takaisin askelluksen pariin. Kun selvisi noista punnerruksista, niin loppu meni kuin siivillä ja nautiskellen loput 4 biisiä. Olin kyllä niin fiiliksissä koko tunnin! Vasta kyykkybiisissä huomasi, että reisissä ihan oikeesti hapotti, mutta muuten tunti meni kuin vahingossa ohi :)

Kävin vielä juttelemassa ohjaajan kanssa peruskoulutuksesta. Lihaskuntoja ei onneksi tarvi tehä kuin ekana iltana ja myöhemmin challengessa.. Challenge on sellainen henkistä ja fyysistä kuntoo testaava osuus peruskoulutuksessa. Ohjaaja vielä suositteli valitsemaan mukaan kengät, joissa on vaimennusta, koska pohkeet ja kantapäät tulee olemaan kovilla. Eli mun uudet Asicset pääsee ainakin mukaan koulutukseen! :)

Tunnin jälkeen oli kuin suihkussa käyneenä, mutta vähän nihkeessä sellaisessa.. ja kotiin lähdettyä alkoi jo pohkeet ja penikat jumittaa.. Eli venyttelyä ehkä tiedossa! :)

Aaaaaivan huippua, ja ootan niin 2,5 viikon päästä olevaa koulutusta, vaikka tiedän jo nyt, että tuun niin kuolemaan sinne! :D

Aaaah <3

maanantai 20. toukokuuta 2013

Hate it or love it

Pakko höpötellä vaihteeks treenivaatteista :D

Värien yhdistelemisestä tuli mieleen, että jos haluaa tosissaan herättää huomiota, niin kannattaa valita värimaailmoja, joissa käytetään vastavärejä. Jotkut ajattelee, että vastavärit olisi sin-pun/vih-kelt jne. mutta kyseessä on kuitenkin väriyhdistelmät: sininen - oranssi, punainen - vihreä ja violetti - keltainen.

Vastavärit korostaa toisiaan ja joidenkin mielestä vastavärit ärsyttävät. Itse olen joskus ärsyyntynyt erityisesti sinisen ja oranssin käytöstä, mutta nyt olen ihan fiiliksissä tuosta yhdistelmästä! :) Myös violetti-keltainen on ihana!

Nyt on viime aikoina törmännyt ihan hirveästi Niken ja Asicsen tuotteissa käytettävän vastavärejä. Joten ei muuta kuin hommaamaan oma vastaväri-yhdistelmä! :)





Mitäs oot mieltä, vihaatko vai rakastatko? :)


Tässä mun uusimmat "rakkaat" ja "vihatut" 


Shortsit H&M (9,95e), sininen toppi H&M (9,95e), valkoinen toppi Gina Tricot (12,95e)
sininen alustoppi Gina Tricot (14,95e)


Oikealla mun tämän päivän tyyli juoksulenkin jälkeen :) Kävin juoksemassa rattailujuoksulenkin Hiihtomaan mäkisissä maastoissa! Huh ja ah! <3 45min ja tiukkaa vääntöö! Mutta kivaa oli! :)

Melkeinpä alkaa olemaan, että reidet hapottui kovissa ylämäissä ennemmin kuin happi ois loppunut, että että.. tarttis varmaan vähän käydä tekemässä reisiin lihasta! 

Bodycombat 56 (tracklist)

Noniin, vihdoin saatiin julkiseksi BC56:nkin biisilista ja kyllä hyvältä vaikuttaa!!
Scooteria, Skrillexiä ym hyvää... mutta...

Gun's n Roses-biisi tökkii ja kovaa! Katsotaan, miten sitä tulee toimeen tuon biisin kanssa koreografioiden kanssa, mutta ainakin biisin pelkkä kuunteleminen jo tekee pahaa! :D


Mutta tässä joka tapauksessa biisilista

2. Emeror Platoon - Welcome To The Jungle (Gun's N Roses)
10. Born Rush vs Mr Ticket - Hall of Fame (The Script)

Eilen tuli vähän hikoiltua Bodycombatin ja coren parissa :) Mixaxin 4. ja 5.biisit BC48-ohjelmasta, niin johan sai uutta intoa tekemiseen! :) Erityisesti BC48 5.biisi Candee Jay - If I were you on vaan niin huippu, että sai hirmuisesti potkua itse biisistä jo! :)

Kiitos huipusta keväästä kaikille taistelijoille ja core-treenaajille! :)

Sitten vaan kohti kesää kesälukkarin myötä :) Coreen pukeuduttiin rennosti shortseihin!
Uudet Niken barefoot-lenkkarit on kyllä niin jännän tuntuiset jalassa, mutta ehkä niihin tottuu! :)







Biisilista lainattu Ryhmaliikunta.fi-sivuilta

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kyllä hävettää!

Aattelin sillon pari viikkoo sitten, että otan vähän iisimmin, niin heti kun itellensä antoi vähän löysää, niin heti meni aivan överiksi, ja kuntoilut ovat jääneet aivan täysin.. Kyllä hävettää! Ja blogipäivityskin on tyystin jäänyt! Hävettää lisää!

Mutta toisaalta, mitäs sitten! Ei se elämä kai siihen kaadu? :D Ens viikolla aloittelen jälleen kunnon treenailuja ja aattelin käydä tutustumassa pitkästä aikaa BodyAttack-tunnillakin, jos vaan on tunnilla tilaa :)

Perjantaina oli Ällän kesäkuntoon -ehostamispäivä :D Nyt onkin herralla kesähattu, aurinkorasva, aurinkolasit, lenkkarit ja sandaalit kunnossa! Ja kesäkin on täällä, niin nyt kelpaa nautiskella kesäpäivistä pihassa hiekkalaatikolla :)

 Hattu Polarn O Pyret, arskat Cebe, paita Me&I, housut Tutta



Tänään vihdoista viimein ruotuun ja vetämään Bodycombat+core -combo viimoista kertaa, sillä huomenna starttaa kesälukkari ja core tippuu pois, harmi! :(